AD_TATTOOS_WOMAN-HIP-FLOWERS_LARGE
Sisältö

Miten tatuoinnista huolehditaan?

Jos haluat, että tatuointi säilyttää alkuperäisen värinsä ja muotonsa, on tärkeää huolehtia siitä.

Yhteistyössä tattoome.comkanssa kerromme sinulle, miten tatuointiasi tulee hoitaa heti tatuoijan luota lähdettyäsi, jotta se säilyy täydellisenä vuosien ajan.

Tatuoinnin paranemisen edistäminen

Vinkki #1 Kuinka kauan tatuoinnin paraneminen kestää?

Tatuointisi lopullinen ulkonäkö määräytyy paranemisajan mukaan. 

Tämä kestää viimeisestä neulaniskusta kuuteen viikkoon. Toisin kuin väliaikaiset tatuoinnit, pysyvät tatuoinnit eivät ole mitenkään vähäpätöinen toimenpide, vaan ne vaativat äärimmäistä huolellisuutta.

Kun työ on valmis, tatuoija levittää tatuoidulle alueelle parantavaa voidetta ja laittaa sen jälkeen siteen. Sidettä on pidettävä 24 tunnin ajan tatuoinnin aiheuttamien pienten haavojen suojaamiseksi. 

Muista pestä kädet ennen tatuoinnin koskettamista.

Vinkki #2 Kosteuta tatuointiasi sopivalla hoitotuotteella

Pese tatuointi miedolla, neutraalilla saippualla, jolla on fysiologinen pH, muste- ja verijäämien poistamiseksi. Tatuoinnin ensimmäinen pesu voi olla hieman pelottavaa. Älä huoli, sillä voit pestä ihosi hellävaraisesti ja kivuttomasti käyttämällä lämmintä vettä ja välttämällä liian voimakasta vedenpainetta. Taputtele tatuointi lopuksi varovasti kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä. Levitä sitten korjaavaa voidetta tatuoijan neuvojen mukaan. 

Ihoa peittävää kalvoa ei pitäisi käyttää ensimmäisen kerran jälkeen! 

EPITHELIALE A.H.

Soothing Repairing Cream

Levitä ohut kerros EPITHELIALE A.H.-voidetta. ULTRA Soothing Repairing Cream auttaa korjaamaan ja rauhoittamaan vaurioitunutta ihoa. Älä peitä tatuointia, vaan anna sen parantua luonnollisesti.

EPITHELIALE A.H.

Vinkki #3 Vastusta kiusausta raapia tatuointiasi

Tatuointisi parantuessa siihen voi muodostua pieniä rupia, iho voi kuoriutua ja tatuointi voi kutista. On vain yksi keino: VÄLTÄ RAAPIMISTA! Helpommin sanottu kuin tehty. Jos annat periksi, saatat vahingoittaa sekä tatuoinnin muotoa että värejä. Siksi on tärkeää käyttää rauhoittavaa korjaavaa voidetta.

Vinkki #4 Suojaa tatuointi auringolta 

Kuka ei haluaisi rentoutua auringossa ja palata maanantaiaamuna töihin kauniisti ruskettuneena? KAIKKI! Paitsi sinulla on upouusi tatuointi! UV-säteilyä, merta, uima-allasta ja saunomista on vältettävä reilun kuukauden ajan. Pystyt siihen kyllä!

Jos UV-altistumisen riski on olemassa, muista, että on olemassa 2-in-1-hoito- ja UV-suojatuotteita, joita voit käyttää tatuoinnin suojaamiseksi. 

EPITHELIALE A.H.

SPF 50+ Repairing Protective Cream

2-in-1 EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+ -voide auttaa korjaamaan heikentynyttä ihoa ja tarjoaa erittäin korkean SPF 50+ -aurinkosuojan, jolla on kaksinkertainen vaikutus punaisia ja ruskeita läiskiä vastaan.

EPITHELIALE A.H.

Meillä on myös hyviä uutisia. Olitpa sitten urheilullinen tai enemmän Netflix-iltoihin kallistuva, kummassakin tapauksessa ihon hikoilua aiheuttavia harjoituksia tulisi välttää, koska iho tarvitsee aikaa ja lepoa parantuakseen. 

Miten hoitaa tatuointia päivittäin?

Usein luullaan, että kun tatuointi on parantunut, se ei enää tarvitse hoitoa! Kahta perussääntöä on noudatettava koko elämän ajan: 

  • Kosteuta ihoasi säännöllisesti sopivalla voiteella
     
  • Suojaa tatuointiasi erittäin vedenkestävällä SPF 50+ -aurinkosuojalla jokaisen auringonoton yhteydessä. 

Näillä vinkeillä teet tatuoinnistasi todellisen taideteoksen. 

Kuten suosikkisanontamme kuuluu: ”Kerran tatuoitu, aina tatuoitu.” 

PROTECT

Xtrem Stick

Tämä puikko sisältää erittäin korkean suojakertoimen (SPF 50+) ja suojaa kaikkia auringolle altistuvia herkkiä alueita (myös arpia ja tatuointeja) auringon haitallisilta vaikutuksilta. 

PROTECT
AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba-kaura® on ainutlaatuinen.

Rhealba-kaura® on luomuviljelty aarre, ja vaikuttava ainesosa. Sillä on tasapainottavia, rauhoittavia ja korjaavia ominaisuuksia ja sitä on kaikissa tuotteissamme. 

RHEALBA-KAURA®

Palaa alkuun