PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

Conscious Care

Conscious Care -lähestymistapamme

Valitsemalla A-DERMAn olet mukana Conscious Care -liikkeessä.

Tiedostamme, että herkkyytemme muita ihmisiä ja ympäristöä kohtaan voi olla suuren edistyksen lähde. Laboratoires Pierre Fabre -tuotemerkit, A-DERMA mukaan lukien, edistävät yhdessä Conscious Care* -ajatusta: kehitämme aktiivisesti tulevaisuuden kosmetiikkaa, jossa huomioidaan koko ekosysteemi. Tämä tarkoittaa humanistista ja sitoutunutta liikettä ympäristön, tieteellisen kehityksen ja paremman elämän puolesta.
Hankkimalla tuotteitamme osallistut liikkeeseen. Samalla tuet monia konkreettisia sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä toimia, jotka auttavat tekemään maailmasta paremman paikan. 
* hyödyllistä ja sitoutunutta hoitoa 
 
 

100 %

uusista tuotteistamme on suunniteltu ekososiaalisesti

97 %

tuotteistamme on valmistettu Ranskassa

89 %

vaikuttavista ainesosistamme on peräisin luomukasveista tai kasveista, joita ei ole käsitelty kasvinsuojeluaineilla

100 %

pakkauksistamme valmistetaan kierrätettävistä, bio-alkuperäisistä tai kompostoitavista kierrätysmateriaaleista vuoteen 2025 mennessä

Pierre Fabren sisäiset lähteet

Luonnollisen tasapainon säilyttäminen

Pierre Fabre -konsernin tuotemerkit ovat 60 vuoden ajan yhdistäneet tieteellisen asiantuntemuksensa ja tietämyksensä luonnosta luodakseen dermokosmetiikkaa, jonka tuotteiden tehokkuus ja turvallisuus ovat yhtä tärkeitä kuin hyvinvointisi. 
Mikä on tavoitteemme? Suunnitella tuotteita, jotka ovat luonnollisen hellävaraisia ihollesi, hiuksillesi ja suullesi niiden luonteesta ja vaatimuksista riippumatta. 

 

Keskitymme siihen, mikä on hyödyllistä ja olennaista

Valitsemme vain hiustesi tarpeisiin sopivat ainesosat oikealla annostuksella. 
Conscious Care -tuotteet on suunniteltu ja kehitetty ”vain tarpeellinen” -periaatteella ilman ei-toivottuja ainesosia

 

Ympäristön ja kestävän kulutuksen asettaminen etusijalle

Vuodesta 2019 lähtien kaikki uudessa tuotekehityksessä olevat tuotteet ovat ekososiaalisesti suunniteltuja. Vuoteen 2023 mennessä 50 % koko valikoimastamme on ekososiaalisesti suunniteltuja. 

Ympäristövaikutusten vähentäminen pakkausten avulla auttaa osaltaan torjumaan ilmaston lämpenemistä. Siksi vuoteen 2025 mennessä kaikki pakkauksemme valmistetaan kierrätettävistä, bio-alkuperäisistä tai kompostoitavista materiaaleista talon sisällä. 
10 % tuoteluettelostamme on saatavana uudelleenkäytettävässä muodossa (irtotavarana, ekologisesti uudelleentäytettävinä).

  • <span class="ezstring-field">AD_WEBSITE_BIOLOGY_LAIT-AR-RICHE_COCOON_LIFESTYLE_2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_APPPLICATION_DERMALIBOUR-_REPAIRING-CICA-CREAM_POST-2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_EXOMEGA_EMOLIENT-CREAM_BLURRED-BACKGROUND-WOMEN-CHILDREN_POST_2021_LIFESTYLE 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

Jatkuva avoimuudesta huolehtiminen

Vuoteen 2022 mennessä kaikki tuotteemme luokitellaan Green Impact Index -indeksin mukaan, jonka on suunnitellut Green Mission Pierre Fabre. Siinä kosmetiikkatuotteen ympäristö- ja yhteiskunnalliset vaikutukset luokitellaan A, B, C tai D -luokkiin. Osallistuaksemme Conscious Care -ohjelmaan tuotteidemme on saatava A tai B -luokitus. 
Green Impact Indexin tavoitteena on olla luotettava, avoin ja hyödyllinen, auttaa meitä kehittämään tuotteita, jotka kunnioittavat paremmin planeettaamme, ja antaa kaikille mahdollisuus tehdä hyviä valintoja. 

20 arviointikriteeriä

Mukaan lukien koostumuksen biohajoavuus ja luonnollisuus, hiilijalanjälki, vedenkulutus, luomuviljely, sertifikaatit, yhteiskuntavastuulliset sitoumukset jne.

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650
PFDC_CONSCIOUS-CARE_ENGAGE_Innovation-verte_Desktop

Sitoumus lisäämään luonnollisuutta ja vihreitä innovaatioita

Työskentelemme joka päivä kehittääksemme koostumuksista luonnollisempia. Nykyään 89 % vaikuttavista ainesosistamme on jo kehitetty luomukasveista tai kasveista, joita ei ole käsitelty kasvinsuojeluaineilla. Vuoteen 2025 mennessä kaikissa uusissa koostumuksissamme (aurinkosuojia lukuun ottamatta) käytetään yli 90-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Nykyisin jo useissa tuoteryhmissä käytetään 85-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia ainesosia.

PFDC_CONSCIOUS-CARE_une-volonte_production-locale-sourcing-durable_Desktop

Sitoumus paikalliseen tuotantoon ja kestävään hankintaan.

Koska 97 % tuotteistamme valmistetaan Ranskassa, suosimme lyhyitä toimitusketjuja. Esimerkiksi Dermalibour+ CICA-voiteenkohdalla, voiteen sisältämän Rhealba®-kaurauutteen valmistuspaikka on alle 50 kilometrin päässä.

Tuemme myös Bio Sud-Ouest France Commerce Equitable -yhdistystä, joka edistää paikallista tuotantoa, luomumaataloutta, lyhyitä toimitusketjuja sekä maanviljelijöiden tukemista ja avustamista, jotta he voivat viljellä tuotteita luonnonmukaisesti.

Huolehdimme aina potilaidemme elämänlaadusta

Teemme joka päivä työtä potilaidemme hoidon ja elämänlaadun parantamiseksi. Teemme päivittäin yhteistyötä 30 potilasjärjestön kanssa maailmanlaajuisesti uusien tuotteiden, palveluiden tai digitaalisten sovellusten kehittämiseksi syöpä- tai ihotautien alalla.

...sekä kollektiivista hyvää ja kaikille mahdollisuuden saada hoitoa

Laboratoires Pierre Fabren tuotemerkeille on tärkeää, että joka kerta, kun huolehdimme yhdestä ihmisestä, teemme maailmasta paremman paikan.
 

  • <p>Kuvittaja:&nbsp;BEAX</p>
    Kuvittaja: BEAX
  • <p>Kuvittaja:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>Kuvittaja:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Palaa alkuun