AD_SCARS_STOMACH-BELLY-WOMAN_LARGE_2021
Sisältö

Arpien häivyttäminen: kaikki riippuu arpityypistä!

Arvet voidaan nähdä suurena perheenä: niillä kaikilla on jotain yhteistä, mutta yksikään niistä ei ole samanlainen! Kun haluat häivyttää niitä, sinun on valittava arpityypille sopiva tekniikka, jotta saat hyviä tuloksia.

Tässä on pieni opas, jossa esitellään oikeat tavat häivyttää neljää arpityyppiä: arpijuovia ja raskausarpia sekä keisarinleikkauksen, kasvojenkohotuksen ja kilpirauhasleikkauksen jälkeisiä arpia.

Arpijuovien ja raskausarpien vähentäminen 

Ne ovat merkkejä erilaisista tapahtumista elämämme aikana, kuten kasvusta, raskaudesta ja painonnoususta. Ne liittyvät aina ihon kimmoisuuden heikkenemiseen, kun iho venyessään repeää syvältä ja aiheuttaa arpia muistuttavia merkkejä.
Arpijuovia ja raskausarpia ei voi poistaa kokonaan, mutta niitä voi häivyttää.
Tekniikka: hieronta! Kahden-kolmen minuutin päivittäinen hieronta kohdealueella erityisen hoitotuotteen kanssa antaa iholle lisää kimmoisuutta ja parantaa arpien ulkonäköä. Levitä sanaa ;)

Arven häivyttäminen keisarinleikkauksen jälkeen

Lääkärisi on varmasti sanonut, etteivät kylvyt ole sallittuja ensimmäisen kuukauden aikana, vain suihkussa saa käydä! Pesun aikana arpea on helppo hoitaa. Puhdista se vedellä ja pH-arvoltaan neutraalilla saippualla. Paranemisen helpottamiseksi ja jälkien ehkäisemiseksi voi olla hyödyllistä käyttää hyaluronihappoa sisältävää korjaavaa voidetta. Kun arpi on hyvin sulkeutunut, hiero sitä hyvin vaivaamalla ja rullaamalla!

On tärkeää jatkaa arven hoitoa myös sen jälkeen, kun haava on sulkeutunut hyvin. Hoitoa jatketaan hieromalla arpea erityisen hoitotuotteen kanssa sen ulkonäön parantamiseksi. Mikä on ihanteellinen tuote tähän? Geelimäinen hierontaöljy soveltuu erityisesti hierontaan.

Onko arpi kipeä? Käänny lääkärisi puoleen arven kunnon varmistamiseksi!
 

Kasvojenkohotusarven häivyttäminen

Kasvojenkohotus tarkoittaa ihon kiristämistä. Iho on kokenut muutoksen, josta jää jälki. Pitääksesi arven mahdollisimman näkymättömänä:

  1. Puhdista: käytä hellävaraista puhdistusgeeliä ja huuhtele puhtaalla vedellä unohtamatta kuivata aluetta.
  2. Nopeuta paranemista: levitä korjaavaa voidetta, joka edistää paranemista ja ehkäisee arpeutumista.
  3. Vältä meikin käyttöä: sinun on odotettava, että tikit on ensin poistettu, ennen kuin voit käyttää meikkiä. Ihon on saatava hengittää!
  4. Paranna arven ulkonäköä: voit käyttää päivittäin arpia ehkäisevää voidetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kuten kaikkien arpien kohdalla, ota aikaa sen hieromiseen!
     

Arven häivyttäminen kilpirauhasleikkauksen jälkeen

On tärkeää kuunnella tarkkaan lääkärisi neuvoja. Lääkäri kertoo sinulle, kuinka tärkeää on huolehtia haavasta, jotta se paranisi hyvin ja jotta arvesta tulisi mahdollisimman näkymätön.

Seuraavassa on kolme olennaista kohtaa, joita on noudatettava, jotta arvet paranisivat paremmin:

  1. Leikkaushaava on pidettävä puhtaana ja kuivana. Lääkäri antaa sinulle haavojen puhdistamiseen ohjeet, joita sinun tulee noudattaa huolellisesti. 
  2. Haavan peittämiseen käytetty side on vaihdettava säännöllisesti. Paraneminen riippuu siitä! 
  3. Käytä erityistä hoitotuotetta arpesi hoitoon ja nopeuta näin sen paranemisprosessia ja ulkonäköä.
AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Rhealba-kaura® on ainutlaatuinen.

Rhealba-kaura® on luomuviljelty aarre, vaikuttava ainesosa, jolla on tasapainottavia, rauhoittavia ja korjaavia ominaisuuksia ja joka sisältyy kaikkiin tuotteisiimme.

RHEALBA-KAURA®

Palaa alkuun