Kasvojen ihonhoito

Kasvojen ihonhoito

A-DERMA hoitaa kasvojen kaiken tyyppistä herkkää ihoa. Tutustu kaikkiin sen kasvojenhoito- ja puhdistustuotteisiin, jotka sisältävät luomuviljeltyä, dermatologista Rhealba®-kauraa.

13 tulokset "Kasvojen ihonhoito"

Lisätietoja kasvojen hoidosta
Lisätietoja kasvojen hoidosta

Miten valitsen sopivan kasvovoiteen?

Kasvovoiteen tulisi sopia ihotyypillesi. Normaali, kuiva, rasvoittuva ja akneen taipuvainen iho, herkästi reagoiva ja punoitukselle altis iho: jokaiselle ihotyypille on oma erityinen voiteensa. Sinun on siis ymmärrettävä ihotyyppiäsi, ennen kuin voit valita sopivan kasvovoiteen. A-DERMA tarjoaa sinulle joitakin vinkkejä kasvovoiteen valintaan ihotyyppisi mukaan. 

Kuivalle ja kuivuneelle iholle, joka kaipaa nesteytystä, suosittelemme kosteusvoidetta tai jopa täyteläisempää ravitsevaa voidetta ihon ollessa hyvin kuiva.

Atooppiseen ihottumaan taipuvaista kuivaa ihoa hoidetaan parhaiten sille sopivalla kasvovoiteella, kuten ihoa pehmentävällä voiteella. 

Jos ihosi on punoitukselle altis, herkästi reagoiva ja sitä kuumottaa, tarvitaan dermatologista kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvovoidetta. Näillä voiteilla voidaan hoitaa päivittäistä punoitusta ja ihon epämukavuutta.

Aknelle alttiille iholle on tärkeää käyttää kasvovoidetta, joka auttaa vähentämään mustapäitä ja näppylöitä sekä kosteuttaa tekemättä ihoa rasvaisemmaksi.

Ihotyypistä riippumatta kasvovoiteita tulisi levittää kerran vähintään päivässä ja tarvittaessa useammin. Puhdista iho ensin sille sopivalla puhdistustuotteella.

A-DERMA-tuotteet: herkkään ihoon erikoistunutta dermatologista ihonhoitoa

Herkän ihon asiantuntijana A-DERMA-tuotteet sisältävät kauraa kasvojen ja vartalon ihonhoidon perustana. Kaikki tuotteemme on dermatologisesti testattu taatun tehokkuuden ja parhaan mahdollisen siedettävyyden varmistamiseksi. Iästä riippumatta herkällä iholla on omat erityispiirteensä. Tehtävämme on hoitaa ihoa mahdollisimman luonnollisella tavalla.

Siksi käytämme luomuviljeltyä Rhealba®-kauraa, jonka poikkeukselliset dermatologiset ominaisuudet sisältyvät kaikkiin tuotteisiimme. Rhealba®-kaura sisältää vaikuttavia molekyylejä, joilla on ainutlaatuisia dermatologisia ominaisuuksia kasvojen ja vartalon ihon hoidolle. Tämä ihana patentoitu luonnonlahja rauhoittaa, tasapainottaa ja korjaa herkkää ihoa.

Jos olet kiinnostunut kasvovoiteistamme, saatat myös pitää seuraavista:

Palaa alkuun