AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021

Kasviasiantuntemus: Rhealba®-kaura

Me A-DERMAlla luotamme kauran voimaan. Nimemme A-kirjain tulee ranskankielisestä termistä avoine (kaura). Myös tuotteidemme poikkeuksellinen tehokkuus on lähtöisin kaurasta.
 

Olemme valinneet harvinaisen ja puhtaan Rhealba®-kauran 26 000 lajikkeen joukosta sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Olemme ainoat, jotka käyttävät sitä. Rhealba®-kauraa tuotetaan luonnonmukaisesti Lounais-Ranskassa ja sillä on lyhyt toimitusketju. Kaikki tuotteemme sisältävät sitä, sillä se auttaa rauhoittamaan, tasapainottamaan ja korjaamaan herkkää ihoa.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-ANCIENNE-ETAGERE_2021

Kauran historia

Herkän ihon ja kauran välillä on erityinen tarina.

Aluksi ”Avena sativa” oli tavallinen kaura, Poaceae-heimoon kuuluva viljakasvi. Kauraa on käytetty antiikin ajoilta asti. Silloin sitä käytettiin elintarvikkeena tai rehuna sekä lääkitsevänä teenä tulehdusten rauhoittamiseksi. Roomalaiset aloittivat ensimmäisenä sen dermokosmeettisen käytön rauhoittavina kylpyinä iho-ongelmista kärsiville ihmisille. Keskiajalla sitä käytettiin ärtyneen ihon hoitoon rauhoittavana kääreenä.

Sittemmin sen ominaisuuksia on tutkittu runsaasti, ja 1600-luvulla se sisällytettiin Ranskan farmakopeaan tunnustettujen ja dokumentoitujen ihoa rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Kuinka tämä ainutlaatuinen vaikuttava ainesosa syntyi?

Ihotautien hoitoon tarkoitettu ”Avena Sativa” -kaura toimi innoituksena A-DERMAn nimelle, ja vuonna 1982 syntyi tuotemerkin ensimmäinen kauramaitoa sisältävä Oat Milk Dermatological Cleansing Bar -palasaippua.

16 vuoden tutkimusten jälkeen yksi Avena Sativa -kauran 300 lajista valittiin iholle parhaiten sopivaksi sen pehmeyden ja vaikuttavien ainesosien runsauden vuoksi. Tämä Rhea-lajike on puhdasta, valkoista kauraa, jota A-DERMA kutsuu Rhealba®-kauraksi. Siitä on tullut ainutlaatuinen ja vain meidän käytössämme olevavaikuttava ainesosa sekä tuotemerkin tunnusmerkki.
Tutkimus ei ole kuitenkaan loppunut tähän. Pierre FABREn innoittamana tutkijat etsivät uusia vaikuttavia aineita, mutta tällä kertaa keskittyen jyvien sijasta nuoriin, elinvoimaisiin ja täydessä kasvussa oleviin Rhealba®-kauran versoihin, joita kutsutaan SEEDLINGS-versoiksi.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-GRAINS-MAIN_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-SHOOT-TRADILANDES_2021 1440x500

Rhealba-kauranversojen®ominaisuudet Dermatologiaa, luonnollisesti

Rhealba®-kauran versot ovat osoittautuneet korvaamattomaksi löydöksi ihotautien kannalta.
Tutkimuksen aikana on löytynyt vaikuttavia molekyylejä, joilla on täysin ainutlaatuisia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Rhealba®-kauranversouute sisältää runsaasti ihoa tasapainottavia saponiineja sekä flavonoideja, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Kaikki tuotteemme sisältävät tätä tehokasta ainesosaa herkän ihon hoitoon.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-VUE-PRES_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-JUS-PLANTULE_2021

Luonnollisesti tehokas
Täysin turvallinen

Innovatiivisen ja patentoidun uuttamisjärjestelmän ansiosta (patenttia haettu), 
A-DERMA on kehittänyt versouutteen (nuoret versot), joka on täynnä vaikuttavia molekyylejä, mutta jossa ei ole havaittavia allergisoivia proteiineja. Näin vältetään allergisten riskien mahdollisuus viljoille yliherkkien henkilöiden iholla. 

Sadonkorjuuvaihe
Rhealba®-kauran versot 

Rhealba®-kauran versot sisältävät 10–12 viikon ikäisinä suurimman pitoisuuden ihoon vaikuttavia molekyylejä, tasapainottavia ja rauhoittavia saponiineja ja flavonoideja.
Sadonkorjuu on tehtävä juuri tänä aikana, jotta arvokkaiden vaikuttavien ainesosien enimmäispitoisuus saadaan talteen ja jotta A-DERMA-tuotteista saadaan mahdollisimman tehokkaita. Tämän ajanjakson jälkeen ainesosien pitoisuus pienenee.
Varmistaaksemme, että sato korjataan juuri oikeaan aikaan ja että vaikuttavien molekyylien pitoisuus on korkeimmillaan, viljelijät pystyvät mittaamaan pitoisuuden suoraan lehdistä Pierre Fabren maanviljelytiimin kehittämän DUALEX 4.0 -työkalun avulla.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-DUALEX_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-SERPENTIN_2021

Tasainen laatu

Uutteen laadun ja vaikuttavien molekyylien pitoisuuksien takaamiseksi Rhealba®-kauranversouutetta testataan ja se hyväksytään järjestelmällisesti 27 valvontapisteen kautta.
Rhealba-kauranverson® poikkeukselliselle teholle on rekisteröity kolme patenttia.

Rhealba®-kauran sykli

Rhealba®-kauran siemenistä versouutteeseen.

Rhealba®-kauraa viljellään luonnonmukaisesti yksinomaan Terre d'Avoinen ympäristössä sijaitsevilla pelloilla Lounais-Ranskassa (Tarn). Sato korjataan heinäkuun puolivälissä. Sitä käytetään myös Rhealba®-kauranversojen siemeninä. Tuotamme joka vuosi omat siemenemme. Takaamme täydellisen jäljitettävyyden ja valvonnan tässä ratkaisevassa vaiheessa.
Jyvistä saadut versot sisältävät koko kauramme olemuksen. 
Lounais-Ranskassa 50 hehtaarin alueella viljeltävät versot kylvetään lopputalvesta ja niillä on lyhyt toimitusketju. Siemenet tarvitsevat vain muutaman kuukauden kasvaakseen. Toukokuussa sadonkorjuu voi alkaa, kun versot ovat 10–12 viikon ikäisiä ja sisältävät vaikuttavaa ainetta mahdollisimman paljon.
15 tonnia hehtaaria kohti leikataan, kuivataan ja jalostetaan tuoretta kauraa Tarnin Gaillacissa sijaitsevassa kasviuutteenottopaikassa.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMPS-FAUCHAGE_2021 1440x500

Tuotanto Lounais-Ranskassa
ja lyhyt toimitusketju

Rhealba®-kauraa myydään siemenistä aina valmiiseen tuotteeseen saakka lyhelläy toimitusketjulla Lounais-Ranskassa. Useat paikat sijaitsevat 50 kilometrin säteellä: Terre d'Avoine kauran maa, on Rhealba®-kauran synnyinsija, jossa siemenet kasvatetaan ja tuotetaan luomuviljelyn keinoin. Gaillac on innovaatiotoiminnan ja huippuosaamisen paikka, jossa kasviuutteita valmistetaan. Soual on ISO 14001 -sertifioitu ympäristötehdas, joka valmistaa A-DERMAn dermokosmeettisia tuotteita.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Interaktiivinen 3D-verso

Interaktiivinen 3D-verso

Jos haluat lähteä pelloille tutustumaan tarkemmin Rhealba®-kauran versoihin, voit tehdä sen tätä kautta.

Lähdetään matkaan!
Palaa alkuun