AD_DERMATOLOGICAL-EXPERTISE_SKIN-CONSULTATION-ARMS-HANDS_LARGE_2021

Dermatologia: herkän ihon asiantuntemusta

Herkkään ihoon keskittyminen dermatologisesta näkökulmasta on ollut A-Derman ainutlaatuinen lähestymistapa jo lähes 40 vuoden ajan.

Millainen on herkkä iho? Iho, joka on yliherkkä. 
Vuonna 2014 A-DERMA julkaisi kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena tieteellisen määritelmän herkälle iholle: epätasapainossa oleva iho, joka ei kestä haittatekijöitä. Toisin sanoen iho, jonka läpäisyeste on haavoittuvainen. 
Ensimmäisenä herkkään ihoon erikoistuneena dermatologisena tuotemerkkinä olemme menneet askeleen pidemmälle ja osoittaneet, että herkkiä ihotyyppejä on useita erilaisia. Mitä yhteistä niillä on? Tehokkaiden ja turvallisten tuotteiden tarve ohjaa lähestymistapaamme tuotesuunnittelun jokaisessa vaiheessa. 

Voiko kaikilla olla herkkä iho?

24 %

pohjoiseurooppalainen iho (Ruotsi, Pohjois-Ranska)

30 %

eteläeurooppalainen iho (Espanja, Etelä-Ranska)

53 %

aasialainen iho

42 %

tumma iho

Epidemiologinen tutkimus, yli 9000 osallistujaa, 12 maata

Herkkää ihoa ei ole vain yhtä tyyppiä. 

Olipa kyseessä lapsi tai aikuinen, mies tai nainen, jokaisen iho on herkkä jossain vaiheessa elämää. Vauvojen iho on luonnostaan herkkä, samoin kuin kuiva tai ikääntynyt iho. Ihosta voi kuitenkin tulla herkkä myös haittatekijän, kuten auringon tai sairauden, kuten aknen tai atooppisen ihottuman, seurauksena. Herkkä iho ei ole aina sitä mitä luullaan.

  • Vaalea iho ei ole herkin, vaan aasialainen, tumma tai keskitumma iho.
     
  • Myöskään nuoruus ei aina tarkoita vastustuskykyistä ihoa, sillä alle 35-vuotiailla iho on herkin.
     
  • Myös tumma iho kärsii myös atooppisesta ihottumasta. Se on itse asiassa eniten atooppisesta ihottumasta kärsivä ihotyyppi.
     
  • Herkkä iho ei ole sairaus.

 

Koskettaako se minua? 

Herkkä iho vaatii hoitoa
Dermatologinen asiantuntemus 

Suojaton ja herkkä iho vaatii hellävaraista mutta tehokasta hoitoa. Kehittääksemme sarjan mukautettuja tuotteita, jotka rauhoittavat, suojaavat ja hoitavat ihoa, olemme A-DERMAlla tehneet peräti 214 kliinistä tutkimusta yli 36 000 potilaalla, julkaisseet 22 kansainvälistä tieteellistä julkaisua** ja teemme yhteistyötä 45 000 lääkärin verkoston kanssa*. Jotta voimme tarjota jokaiselle herkän ihon tyypille sopivimman ratkaisun, kunkin tuotteen kehittäminen perustuu vahvaan farmaseuttiseen osaamiseemme. 

*A-DERMAn dermatologisten laboratorioiden käyttämien ihotautilääkäreiden, lastenlääkäreiden ja yleislääkäreiden määrä maailmanlaajuisesti.
* Lähde: ”KLIINISTEN TUTKIMUSTEN PÄIVITYS vuodesta 2011 aina 26 TOUKOKUUTA 2021 asti.
 

Lue lisää

AD_NUTRITION_WOMAN-APPLYING-CREAM-LEGS_LARGE_2021 577x577
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Lähestymistapamme
Potilaskeskeisyys

Potilaskeskeisyys on meille tärkeä lähestymistapa, sillä se on keskeistä hoitotuotteiden tehokkuudessa.

*Tuotteiden käytännöllisyys
 

Haluaisin lisätietoja

Palaa alkuun