AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, sitoutunut tuotemerkki

Sitoutunutta kasviperäistä ihonhoitoa

Olemme jo lähes 40 vuoden ajan noudattaneet ainutlaatuista lähestymistapaa, jossa yhdistyvät luonnon parhaat puolet ja edistynyt tiede.

Herkän ihon hyvinvoinnin edistäminen on ensisijainen tavoitteemme.
Olemme myös sitoutuneet suojelemaan luontoa, korvaamatonta resurssiamme, varmistamalla mahdollisimman vähäiset vaikutukset siihen.
Haluamme kuitenkin tehdä enemmän luomalla entistä parempaa dermokosmetiikkaa, joka perustuu Pierre FABREn Conscious Care* -lähestymistapaan.
Olemme A-DERMAlla päättäneet sitoutua ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Olemme tietoisia siitä, että lähestymistavallamme, matka saattaa olla pitkä.

*Hyödyllistä ja sitoutunutta dermokosmetiikkaa

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

SITOUMUS
ihmiskunnalle

Minkä vuoksi toimimme? Työskentelemme hyvinvoinnin eteen joka päivä. Pyrimme hoitamaan herkkää ihoa tarjoamalla hoitotuotteita, jotka on mukautettu yhä paremmin ihon tarpeisiin ja takaamalla täydellisen avoimuuden.
Haluamme myös taata työntekijöidemme, kumppaniviljelijöidemme, tavarantoimittajiemme sekä heikoimmassa asemassa olevien hyvinvoinnin. Olemme vakuuttuneita siitä, että edistystä ja innovaatioita ei voida saavuttaa ilman ihmisten kunnioittamista. 

Sitoumus ihmisiä kohtaan

SITOUMUS 
luonnolle

Tuotteidemme poikkeuksellinen tehokkuus tulee luonnosta. Siksi velvollisuutemme on suojella luontoa. Olemme sitoutuneet strategiaan ja yhteistyökumppanuuksiin, jotka vähentävät vaikutuksiamme maapalloon, kuten päätöksemme harjoittaa luomuviljelyä, agroekologiaa sekä tapaamme valmistaa yhä ekologisemmin suunniteltuja tuotteita.

Sitoutumisemme luontoon

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Palaa alkuun