AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_CHAMP-PLANTULES-SOLEIL_2021

Luontoon sitoutuminen

Tuotteidemme poikkeuksellinen tehokkuus on peräisin luonnosta. Siksi velvollisuutemme on suojella luontoa.

Olemme sitoutuneet strategiaan ja yhteistyökumppanuuksiin, jotka vähentävät vaikutuksiamme maapalloon, kuten päätöksemme harjoittaa luomuviljelyä, agroekologiaa sekä tapaamme valmistaa yhä ekologisemmin suunniteltuja tuotteita.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_EAH-ULTRA-TAV_2021 1440x795

Uskomme vastuulliseen dermokosmetiikkaan

A-Dermalla uskomme, että vastuullisuus tarkoittaa sitä, että teemme kaikkemme toimiaksemme luontoa kuormittamatta.

Tämä tarkoittaa valmistusta paikallisesti*, lyhyellä toimitusketjulla, Ranskassa, ympäristösertifioidussa tehtaassa**. Se tarkoittaa myös mahdollisimman esimerkillistä ympäristöystävällistä lähestymistapaa tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa, erityisesti suunnittelemalla tuotteet ekologisesti.

*poissulkien alihankintatuotteet, alle 2 % valikoimastamme
** noudattaa ISO 14001 -standardia

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_INDISPENSABLE-GEL-SURGRAS_2021 1440x770

Ekosuunnittelu

Tuotteen ekosuunnittelulla tarkoitetaan ympäristövaikutuksien huomioimista suunnitteluvaiheesta lähtien, jotta tuotteen ympäristövaikutuksia voidaan vähentää koko sen elinkaaren ajan.
A-DERMAlla tämä näkyy konkreettisina tekoina:

 • Toissijaisten pakkausten (pahvirasiat) välttäminen aina kun se on mahdollista. Jos se ei ole mahdollista, valmistamme ne pahvista, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. 
   
 • Paperisten lehtisten poistaminen tuotteistamme
   
 • Muovin vähentäminen:
  – Kaikki pullomme ovat kierrätettäviä (Ranskan lajitteluohjeiden mukaisesti, voi vaihdella paikallisesti), ja hygieniatuotepullomme sisältävät nyt jopa 100 % kierrätysmuovia. 
  – Olemme poistaneet tuotteista niiden avaamisen estävät muovikalvot
  – Olemme keventäneet muovikorkkejamme
   
 • Poishuuhdeltavat koostumuksemme ovat biohajoavia OECD 301B -standardin mukaisesti.
   
 • Käytämme ympäristöystävällisiä filttereitä: olemme arvioineet filtterimme riippumattomissa laboratorioissa, jotka ovat osoittaneet, että PROTECT-filttereillämme ei ole vaikutusta meriympäristön eliöihin, erityisesti koralleihin.
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_CRUELTY-FREE_2021 540x540

Sitoumus eläinten hyvinvointiin

A-DERMAlla emme testaa mitään tuotteita tai ainesosia eläimillä. Pierre FABRE -konserni, johon kuulumme, on kehittänyt eläintestaukselle vaihtoehtoisia menetelmiä jo yli 20 vuoden ajan, ja dermokosmeettisten tuotteiden turvallisuuden arviointi on ensisijaisen tärkeää.
Lue lisää

Sitoumus taisteluun 
ilmaston lämpenemistä vastaan

Koska tulevaisuutemme riippuu ilmaston lämpenemisestä, teemme yhteistyötä ”Paikallinen ilmasto” -hankkeen kanssa. Tämän aloitteen avulla kompensoimme niitä kasvihuonekaasupäästöjä, joita emme voi vähentää tai välttää istuttamalla uusia pensasaitoja. Tämä kompensaatioratkaisua käytetään vasta, kun kaikki mahdolliset muut ratkaisut on toteutettu etukäteen.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_HAIES_2021 472x472
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_TAV-FLEURS_2021 472x472

Peltometsäviljely
Pensasaitojen istuttaminen 

Maaseudun pensasaidat ovat paljon muutakin kuin vain miellyttävän näköisiä, sillä ne ovat merkittävä voimavara ympäristön kannalta. Ne sitovat ja varastoivat hiiltä, torjuvat tehokkaasti maaperän eroosiota, valuttavat ja suodattavat vettä. Koska ne tarjoavat myös turvapaikan hyönteisille ja pieneläimille, niillä on erittäin tärkeä tehtävä luonnon monimuotoisuuden kannalta. Vuodesta 2014 lähtien pensasaitoja on istutettu yli kuusi kilometriä.

Sitoumus elämän suojeluun

Ekologisen ja sitoutuneen dermokosmetiikan valmistaminen ei onnistu ilman suoraa vaikutusta maapalloon. Siksi toteutamme Rhealba-kauran®viljelyssä luomuviljelyä, peltometsäviljelyä ja agroekologiaa, joita valvotaan yrityksen sisäisesti ja kestävästi. Osa alueistamme, kuten Terre d'Avoine, kauran maa, on hyväksytty viralliseksi suojelualueeksi osana LPO:n (Lintujen suojeluliitto) kanssa vuonna 2015 solmimaamme yhteistyökumppanuutta. Sen lisäksi olemme myös Observatoire Agricole de la Biodiversité -keskuksen yhteistyökumppani. 

Lisätietoja Terre d'Avoinesta, kauran maasta

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-VEGETAL-TERRE-AVOINE_MAISON-OISEAUX_2021 492x530
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_COCINELLE_2021 1440x700

Elävä maaperä

Viljelemme luomuviljelyn standardien mukaisesti, ja vahvistamme tätä menetelmää agroekologisilla käytännöillä. Tämä pitää sisällään esimerkiksi peitekasvien käytön, kuten sinimailasen tai viljojen, jotka suojaavat ja lannoittavat maaperää kahden Rhealba-kauran® viljelyn välissä. Se suojaa maata myös maanmuokkauksen haitoilta ja estää kyntämist’ liian syvälle. Lisäksi pensasaitojen ja puiden istuttaminen estää maaperän eroosion ja tuulen aiheuttamia haittoja. Kaikki tämä edistää maaperän elinvoimaisuutta ja hedelmällisyyttä ja parantaa samalla luonnon monimuotoisuutta.
Nämä käytännöt perustuvat luonnon tarjoamiin etuihin ja mahdollistavat luonnonvarojen säästämisen ja ympäristövaikutusten vähentämisen Rhealba-kauran® viljelyssä.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_GDP-ENGAGEE-NATURE_AVOINE-GOUTELETTES_2021 1440x700

Yhteiskuntavastuuta koskevan lähestymistapamme arviointi

A-Dermalla olemme todella ryhtyneet toimiin ympäristöjalanjälkemme pienentämiseksi. Avoimuuden nimissä ja jotta voisimme parantaa toimintaamme joka päivä, Pierre Fabre -konserni, johon kuulumme, on antanut riippumattoman organisaation, Ecocert Environnementin, arvioida yhteiskuntavastuullisuuttamme ISO 26 000 -standardin mukaisesti. Konsernimme sai seitsemään ydinkysymykseen liittyvien 150 kuulemisen jälkeen standardin korkeimman, huippuosaamisen tason. 
Olemme ylpeitä tästä ulkoisesta tunnustuksesta, koska se antaa arvoa päivittäisille ponnisteluillemme.

Palaa alkuun