AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, kasviperäinen ihonhoitolaboratorio

Lähes 40 vuotta sitten A-DERMA keksi kasviperäisen ihonhoidon, joka on uusi tapa hoitaa herkkää ihoa 

Mitä jos kasvit olisivat avain kaikenlaisen herkän ihon hoitoon? Olimme vakuuttuneita tästä jo aloittaessamme toimintaamme aikana, jolloin luonnosta ei vielä puhuttu. Nykyään olemme tästä varmoja, sillä tieteellinen tutkimus on huippuluokkaa ja tarjoaa vuosi vuodelta ainutlaatuista asiantuntemusta kasveista. Kaikki tuotteemme sisältävät ainutlaatuista vaikuttavaa ainesosaa, valkoista kevätkauraa, Rhealba®-kauraa. 

Tämä uraauurtava kasviperäinen dermatologinen lähestymistapa on sitoutunut sekä ihmiskuntaan että luontoon ja antaa herkälle iholle mahdollisuuden palauttaa tasapainonsa luonnollisesti.

Meidän tarinamme

Kaikki alkoi 1970-luvulla kun Pierre Fabre, Castresista kotoisin oleva farmaseutti jonka intohimona oli kasvitiede, valitsi kauran tutkimustensa kohteeksi. Kaura oli tuolloin unohdettu kasvi, mutta jota oli käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin jo yli kolmen vuosituhannen ajan.
 

TUTUSTU TARINAAMME

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Säätiömme: Dermatologia
Herkän ihon asiantuntemus

Olemme ihotauteihin ja herkän ihon hoitoon erikoistunut tuotemerkki emmekä tingi tehokkuudesta tai turvallisuudesta. Kaikki hygienia- ja hoitotuotteemme on kehitetty yhtä tarkoin menetelmin. Ne on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeisiin lapsista iäkkäisiin, ja niille on tehty lukuisia lääketieteellisiä testejä parhaan tehokkuuden ja siedettävyyden takaamiseksi. 
 

LUE LISÄÄ

Lähestymistapamme: kasvit
Kauran asiantuntemus

Rhealba-kauraa® viljellään luonnonmukaisesti Lounais-Ranskassa ja sillä on lyhyt toimitusketju. Sen poikkeukselliset ominaisuudet sisältyvät kaikkiin tuotteisiimme. Vain me viljelemme tätä ainutlaatuista kasvia, ja sille on rekisteröity viisi patenttia. 

Lue lisää

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA numeroina

45 000

Yli 45 000 lääkärin yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti*

1/26 000

Rhealba®-kauramme on valittu yli 26 000 lajin joukosta

100 %

Lyhyt toimitusketju siemenestä Rhealba®-kaurauutteeseen

100 %

Valmistettu Ranskassa

*A-DERMAn dermatologisten laboratorioiden käyttämien ihotautilääkäreiden, lastenlääkäreiden ja yleislääkäreiden määrä maailmanlaajuisesti

Olemme aina tarjonneet innovatiivisia tuotteita, joiden vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luonnosta, ja joiden tavoitteena on käyttäjien turvallisuus sekä luonnonvarojen suojelu ja kunnioittaminen. Haluamme välittää tätä sanomaa ja me kutsumme sitä tietoiseksi hoidoksi (Conscious Care).

Núria Pérez-Cullell
Núria Pérez-CullellPierre Fabre Dermo-Cosmeticsin toimitusjohtaja
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

CONSCIOUS CARE – TIETOINEN HOITO

A-DERMA on täysin Pierre Fabre -konsernin Conscious Care* -lähestymistavan mukainen.

Conscious Care*, Pierre Fabren ja sen tuotemerkkien yhteinen lähestymistapa, joka ilmenee konkreettisina todisteina ja sitoumuksina hyveellisemmän dermokosmetiikan puolesta. 

*Hyödyllistä ja sitoutunutta dermokosmetiikkaa

Liity liikkeeseen!

Palaa alkuun