AD_MANNEQUINS_FEMME_CREME-COU_2021
Sisältö

Miten hoitaa kasvojen ihoa?

Kaikilla on joskus ollut epämiellyttävä tunne kasvojen iholla. Riippumatta siitä, kiristääkö vai kirveleekö kuivaa ihoasi, punoittaako se tai tuleeko sille näppylöitä ja pieniä pigmenttiläiskiä, herkän ihon oireet vaikuttavat meihin kaikkiin enemmän tai vähemmän. Onko tämä todellinen ongelma? Kyllä! Voidaanko sitä välttää? Totta kai voidaan! Ihosi tarpeisiin mukautetulla hoitorutiinilla ja tekniikoilla voidaan antaa pysyvää helpotusta ja palauttaa mukavuuden tunne iholle. 

Mitä ihonhoitotuotteita iho tarvitsee voidakseen hyvin? Ihotautiasiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään paremmin, mitkä tekijät ovat ihosi oireiden taustalla ja antavat sinulle vinkkejä ihon päivittäiseen hoitoon. Kuulostaako tutulta? Tutustu oppaaseen!

Kasvojen punoitus on melko yleistä. Itse asiassa on monia tekijöitä ja ihosairauksia, jotka voivat laukaista sen. Oireiden kanssa voi olla vaikea elää. Siksi asiantuntijamme opastavat sinua ja auttavat ymmärtämään, mistä punoitus johtuu. Ohjeiden avulla voit löytää oikeat ratkaisut punoituksen vähentämiseksi ja ehkäisemiseksi. Ratkaisu? Oikeat tuotteet, voiteet ja tekniikat. Mitä hoitotuotteita minun pitäisi käyttää ja mitä rutiinia noudattaa päivittäin, jotta saisin tehokkaita ja pitkäaikaisia tuloksia? Me selitämme kaiken. 

KASVOJEN PUNOITUS

Kiristävä, kirvelevä ja elinvoimansa menettänyt iho. Kasvojen kuiva (tai erittäin kuiva) iho aiheuttaa päivittäistä epämukavuutta ja vaatii tehokkaita hoitoratkaisuja oireiden rauhoittamiseksi. Ihon kuivuutta voi esiintyä sekä luonnostaan että ulkoisten tekijöiden (kuten ilmaston) vaikutuksesta. Jotta tiedät, miten hoitaa ihoasi ja mitä tehdä, sinun on löydettävä ihosi kuivuuden perimmäinen syy.

KUIVA IHO

Näppylät, mustapäät, epäpuhtaudet... Kasvojen lievä, keskivaikea tai vaikea akne voi olla hyvin epämukava vaiva. On kuitenkin olemassa yksinkertaisia ihonhoitotuotteita ja -tekniikoita, jotka vaikuttavat tehokkaasti epäpuhtauksiin, häivyttävät arpia ja tekevät elämästäsi taas mukavampaa. Asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään paremmin tämän tilan mekanismeja, jotta voit huolehtia kasvoistasi ja valita parhaat ihonhoitotuotteet. Aloitetaan! 

AKNE

Palaa alkuun