Akneihosta huolehtiminen

AD_ACNE_WORRIED-WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021
Sisältö

Akneihosta huolehtiminen

Näppylät, kiilto, mustapäät: nämä saattavat herättää huonoja muistoja... 
Aknea on vaikea välttää, sillä se on nuoruuden tunnusmerkki. Vaikka ongelma häviäisi vuosien kuluessa, ei kuitenkaan ole harvinaista, että erityisesti naisilla se jatkuu aikuisuuteen asti. Jos tämä koskettaa sinua, älä huoli, meillä on ratkaisuja!

Akneihon hoito

AD_HYDRATING_WOMAN-FACE-HANDS_LARGE_2021 500x500

Aknen hoito: miten rauhoittaa ärtynyttä ihoa

Jotkin aknehoidot, erityisesti lääkärin määräämät hoitotuotteet, voivat olla iholle rankkoja. Tämä on hinta siitä, että pääset eroon aknesta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei sinun pitäisi hoitaa heikentynyttä ihoasi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä aknehoitojen ärsyttämän ihon rauhoittamiseen.

 

Aknen ja ärtyneen ihon hoito
AD_LIFE-MOMENTS_TEENAGERS-FRIENDS_LARGE_2021 500x500

Akneiho: hyvät rutiinit

Voit torjua akneen liittyviä epäpuhtauksia ottamalla käyttöön oikean ihonhoitorutiinin (ja noudattamalla sitä!). Hygieniatuotteet, kohdennetut tuotteet sekä muutama tuote, joita kannattaa välttää: tutustu asiantuntijoidemme aknea ehkäiseviin vinkkeihin terveemmän (ja kauniimman) ihon saavuttamiseksi. 

Akneihon hoitorutiini
AD_ACNE_WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021 500x500

Aikuisten akne: miten selviytyä paremmin sen kanssa?

Tämä sairaus, jota pidetään nuoruusiälle tyypillisenä, koskettaa myös aikuisia naisia. Myös aikuisena voi olla vaikea käsitellä epäpuhtauksia ja niiden vaikutusta ulkonäköön. Et ole kuitenkaan yksin. On olemassa keinoja, joilla voit tuntea olosi paremmaksi aknesta huolimatta. 

Aikuisten akne
Back to top