GettyImages-580506121_ISO_Rot_Recadre_600dpi_edited.jpg
Exomega Control Range Logo.png

PEHMEÄ JA RAVITSEVA KOSTEUSVOIDE ERITTÄIN KUIVALLE JA ATOOPPISELLE IHOLLE

EXOMEGA CONTROL 

BALM

Balm 400 NY PUMPE.png
tube baume 200ml exomega control_NEW STE

200 ml / 400 ml

TUOTTEEN KUVAUS

Aivan uusi ja parempi kutinaa hillitsevä rasvainen voide erityisen kuivalle ja atooppiselle iholle. Rasvaisella voiteella on pehmeä ja hyvin ravitseva koostumus, joka rauhoittaa, tekee ihosta kimmoisan ja palauttaa ihon suojakerroksen entiselleen.

 • UUSI JA VIELÄKIN TEHOKKAAMPI KOOSTUMUS, TUTKITTU TEHO. Hillitsee kutinaa. Rauhoittaa välittömästi ja vähentää kuivan ihon aiheuttamaa ärsytystä.

 • ERITYISEN TURVALLINEN JA LUONNOLLINEN:

  • 100-prosenttisesti luomuviljelyn standardien mukaisesti viljelty Rhealba®-kauranversouute.

  • 100-prosenttisen steriili ja säilöntäaineeton valmiste (200ml tuubi)

 • VAIN 1 LEVITYSKERTA PÄIVÄSSÄ RIITTÄÄ: 24 tunnin kosteuttava vaikutus.

Saatavilla myös kevyempi Lotion tai täyteläinen Cream

OSTA VERKOSTA
ExomegaControl.jpg
KÄYTTÖ
 • Levitetään kerran päivässä. Kasvoille ja vartalolle.

 • Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.

 • Voide hierotaan kevyesti puhtaalle iholle. Paras hoitotulos saadaan käyttämällä ihon puhdistukseen Exomega Control Foaming gel tai Exomega Control Shower oil -tuotteita.

 • Vältä voiteen käyttöä kohdissa, joissa iho on rikki.

TUOTTEEN HYÖDYT
 • Tehokas ja ainutlaatuinen kasviperäinen valmiste sisältää Rhealba®-kauranversouutetta ja Filaxerinea, jotka tehoavat tutkitusti kuivaan ja atooppiseen ihoon.

 • Uraauurtava BioVect®-tekniikka auttaa kuljettamaan Rhealba®-kauranversouutteen nopeammin vaurioituneelle alueelle. Tämän ansiosta oireet (kuivuus ja ärsytys) vähenevät tehokkaasti ja turvallisesti, ja ne saadaan hallintaan. 

 • CLEAN & GREEN: Uusi, puhdas ja luonnollinen valmiste on erittäin turvallinen ja hyvin siedetty, minkä vuoksi se sopii koko perheelle, myös vastasyntyneille.

AINESOSAT

200 ml:​

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL), PEG-100 STEARATE, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

*RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE/ RHEALBA® HAVRE ØKOLOGISK DYRKET.

400 ml:

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL), PEG-100 STEARATE, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

*RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE/ RHEALBA® HAVRE ØKOLOGISK DYRKET.