AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021
Sisältö

Kasviasiantuntemus: Rhealba®-kaura

A-DERMAlla luotamme kauran voimaan. Nimemme A-kirjain tulee ranskankielisestä termistä avoine (kaura), sillä tuotteidemme poikkeuksellinen tehokkuus on lähtöisin kaurasta.

Olemme valinneet harvinaisen ja puhtaan Rhealba®-kauran 26 000 lajikkeen joukosta sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Olemme ainoita, jotka käyttävät sitä. Rhealba®-kauraa tuotetaan luonnonmukaisesti Lounais-Ranskassa ja sillä on lyhyt toimitusketju. Kaikki tuotteemme sisältävät sitä, sillä se auttaa rauhoittamaan, tasapainottamaan ja korjaamaan herkkää ihoa.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-ANCIENNE-ETAGERE_2021

Kauran historia

Herkän ihon ja kauran välillä on erityinen tarina.

Aluksi ”Avena sativa” oli tavallinen kaura, Poaceae-heimoon kuuluva viljakasvi. Sitä on käytetty antiikin ajoilta asti. Silloin sitä käytettiin elintarvikkeena tai rehuna sekä lääkitsevänä teenä tulehdusten rauhoittamiseksi. Roomalaiset aloittivat ensimmäisenä sen dermokosmeettisen käytön rauhoittavina kylpyinä iho-ongelmista kärsiville ihmisille. Keskiajalla sitä käytettiin ärtyneen ihon hoitoon rauhoittavana kääreenä. 

Sittemmin sen ominaisuuksia on tutkittu runsaasti, ja 1600-luvulla se sisällytettiin Ranskan farmakopeaan tunnustettujen ja dokumentoitujen ihoa rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Kuinka tämä erinomainen vaikuttava ainesosa syntyi?

Kattavin

Ihotautien hoitoon tarkoitettu ”Avena Sativa” kaura toimi innoituksena A-DERMAn nimelle. Vuonna 1982 syntyi tuotemerkin ensimmäinen kauramaitoa sisältävä Oat Milk Dermatological Cleansing Bar -palasaippua.

16 vuoden tutkimusten jälkeen yksi Avena Sativa -kauran 300 lajista valittiin iholle parhaiten sopivaksi sen pehmeyden ja vaikuttavien ainesosien runsauden ansiosta. Tämä Rhea-lajike on puhdasta, valkoista kauraa, jota me A-DERMAlla kutsumme Rhealba®-kauraksi. Siitä on tullut ainutlaatuinen ja vain meidän käytössämme oleva vaikuttava ainesosa sekä tuotemerkin tunnusmerkki. 

Tutkimus ei ole kuitenkaan loppunut tähän. Pierre FABREn innoittamana tutkijat etsivät uusia vaikuttavia aineita, mutta tällä kertaa keskittyen jyvien sijasta nuoriin, elinvoimaisiin ja täydessä kasvussa oleviin Rhealba®-kauran versoihin, joita kutsutaan SEEDLINGS-versoiksi.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-GRAINS-MAIN_2021

Rhealba®-kauranversojen ominaisuudet

Dermatologiaa, luonnollisesti

Rhealba®-kauran versot ovat osoittautuneet korvaamattomaksi löydöksi ihotautien kannalta.
Tutkimuksen aikana on paljastunut vaikuttavia molekyylejä, joilla on täysin ainutlaatuisia ihoa hoitavia ominaisuuksia.  Rhealba®-kauranversouute sisältää runsaasti ihoa tasapainottavia saponiineja sekä flavonoideja, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Kaikki tuotteemme sisältävät tätä tehokasta ainesosaa herkän ihon hoitoon.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMP-VUE-PRES_2021
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-JUS-PLANTULE_2021

Luonnollisesti tehokas

Täysin turvallinen

Innovatiivisen ja patentoidun uuttamisjärjestelmän ansiosta (patenttia haettu), A-DERMA on kehittänyt versouutteen (nuoret versot), joka on täynnä vaikuttavia molekyylejä, mutta jossa ei ole havaittavia allergisoivia proteiineja. Näin vältetään allergisten riskien mahdollisuus viljoille yliherkkien henkilöiden iholla. 

Sadonkorjuuvaihe

Rhealba®-kauran versot 

Rhealba®-kauran versot sisältävät 10–12 viikon ikäisinä suurimman pitoisuuden ihooon vaikuttavia molekyylejä, tasapainottavia ja rauhoittavia saponiineja ja flavonoideja.
Sato on korjattava juuri tänä aikana, jotta arvokkaiden vaikuttavien ainesosien enimmäispitoisuus saadaan talteen ja jotta A-DERMA-tuotteista saadaan mahdollisimman tehokkaita. Tämän ajanjakson jälkeen ainesosien pitoisuus pienenee. Varmistaaksemme, että sato korjataan juuri oikeaan aikaan ja että vaikuttavien molekyylien pitoisuus on korkeimmillaan, viljelijät pystyvät mittaamaan pitoisuuden suoraan lehdistä Pierre Fabren maanviljelytiimin kehittämän patentoidun DUALEX 4.0 -työkalun avulla.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-DUALEX_2021

Tasainen laatu

Uutteen laadun ja vaikuttavien molekyylien pitoisuuksien takaamiseksi Rhealba®-kauranversouutetta testataan ja se hyväksytään järjestelmällisesti 27 valvontapisteen kautta
Rhealba®-kauranversojen poikkeukselliselle teholle on myönnetty kolme patenttia.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-EXTRACTION-SERPENTIN_2021

Rhealba®-kauran kiertokulku

Rhealba®-kauran jyvistä versouutteeseen.

Rhealba®-kauraa viljellään luonnonmukaisesti yksinomaan Terre d'Avoinen ympäristössä sijaitsevilla pelloilla Lounais-Ranskassa (Tarn). Sato korjataan heinäkuun puolivälissä, ja osaa siitä käytetään Rhealba®-kauranversojen siemeninä. Tuotamme siis joka vuosi omat siemenemme. Pystymme valvomaan ja jäljittämään eriä täydellisesti tässä ratkaisevassa vaiheessa.
Jyvistä saadut versot sisältävät koko kauramme olemuksen. 
Lounais-Ranskassa 50 hehtaarin alueella viljeltävät versot kylvetään lopputalvesta ja niillä on lyhyt toimitusketju. Siemenet tarvitsevat vain muutaman kuukauden kasvaakseen. Toukokuussa sadonkorjuu voi alkaa, kun versot ovat 10–12 viikon vanhoja. Silloin ovat tehokkaimmillaan.
15 tonnia kauraa hehtaaria kohden leikataa, kuivataan ja jalostetaan kasviuutteeksi Tarnin Gaillacissa sijaitsevassa kasviuutteenottopaikassa.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-CHAMPS-FAUCHAGE_2021 1440x500

Tuotanto Lounais-Ranskassa

ja lyhyt toimitusketju

Rhealba®-kauraa myydään siemenistä aina valmiiseen tuotteeseen saakka lyhelläy toimitusketjulla Lounais-Ranskassa. Useat paikat sijaitsevat 50 kilometrin säteellä: Terre d'Avoine, kauran maa, on Rhealba®-kauran synnyinsija, jossa siemenet kasvatetaan ja tuotetaan luomuviljelyn keinoin. Gaillac on innovaatiotoiminnan ja huippuosaamisen paikka, jossa kasviuutteita valmistetaan. Soual on ISO 14001 -sertifioitu ympäristötehdas, joka valmistaa A-DERMAn dermokosmeettisia tuotteita.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Interaktiivinen 3D-verso

Interaktiivinen 3D-verso

Jos haluat lähteä pelloille tutustumaan tarkemmin Rhealba®-kauran versoihin, voit tehdä sen tätä kautta.

Lähdetään matkaan!
Back to top