TEHOKKUUS

KLIINISESTI TUTKITUT TUOTTEET

TARKKA FARMASEUTTINEN LÄHESTYMISTAPA,

TAKAA TEHOKKAAT JA HYVIN SIEDETYT TUOTTEET

picto-45000-doctors-sans-logo.png

Yli 45 000 lääkäriä ympäri maailman suosii yhteistyökumppanina A-Dermaa*. Maineemme tehokkaana ja turvallisena ihonhoitomerkkinä on paljolti sen ansiota, että meitä inspiroi lääkealalle tyypillinen tarkkuus.

* Ihotautilääkärit ja lastenlääkärit, joiden luona A-Derma on vieraillut 

A-DERMAN TUOTTEIDEN KEHITTÄMISTAPA ON TINKIMÄTÖN, PERUSTEELLINEN JA PUHTAAN KLIININEN

Uuden A-Derman tuotteen kehittäminen kestää keskimäärin kolme vuotta, koska kaikki pesu- ja hoitotuotteemme käyvät läpi useita eri vaiheita tuotteen turvallisuuden ja tehokkuuden testaamiseksi.

 

Kliiniset tutkimukset tehdään joko ulkoistettuna tai Pierre Fabren laboratorioiden omassa kliinisessä tutkimuskeskuksessa. Tutkimuksia on vuosittain yhteensä lähes tuhat.

 

Pierre Fabren laboratorioita kiinnostavat lääketeollisuudelle ominaiset välineet ja kliininen käytäntö, koska ne auttavat varmistamaan sen, että tuotteemme ovat turvallisia ja tehokkaita.

6 TESTAUSVAIHETTA KAIKILLE UUSILLE TUOTTEILLE  

1

TOKSIKOLOGINEN ARVIO

Kaikki tuotteen ainesosat käydään läpi ja hyväksytään yksitellen ennen kuin tuote siirtyy kliinisiin tutkimuksiin

2

IN VITRO -TESTIT

Tässä vaiheessa valmistetta testataan mikrobeihin, soluihin ja molekyyleihin ennen kuin tuotetta voidaan testata ihmisillä.

3

TERVEEN IHON SIETOTESTI

Tuotetta testataan terveihoisten henkilöiden kasvoille, vartalolle, päänahkaan jne. Vuosittain 8 000 ilmoittautuneen joukosta valitaan 3 000 vapaaehtoista osallistumaan erilaisiin kliinisiin tutkimuksiin.

4

HERKÄN IHON SIETOTESTI

Kun tuote on läpäissyt terveellä iholla tehtävän testin, tutkimukset jatkuvat henkilöillä, joilla on hyvin herkkä iho, esimerkiksi atoopikoilla tai vauvoilla.

5+6

TEHON JA KÄYTETTÄVYYDEN TUTKIMINEN 

Kahdessa viimeisessä vaiheessa jo tehdyt tutkimukset validoidaan. Kun kliininen asiantuntija näyttää sen jälkeen vihreää valoa, tuote on valmis apteekin hyllylle.