
YHDISTETTYNÄ FARMASIAN ASIANTUNTEMUKSEEN
TUTKIMUS JA KASVITIEDE
TUTKIMUS & KASVITIEDE

Pierre Fabren jo yli 40 vuotta kestäneellä tutkimusuralla yhdistyvät farmaseuttiset periaatteet ja kasvitieteellinen osaaminen, ja hän valitsee kasvit niiden sisältämien vaikuttavien aineiden perusteella.
BOTANICAL EXPERTISE PIERRE FABRE PERUSTUU NELJÄÄN YDINASIAAN:
INNOVAATIO
INNOVAATIO
Pierre Fabre Laboratories tekee edistyksellistä ja innovatiivista tutkimusta kasveista ja kasvien vaikuttavista ainesosista.
Tämä tutkimus ei lopu koskaan ja tavoitteena on löytää uusia, entistä parempia vaikuttavia aineita, jotka parantavat olemassa olevia tuotteita tai toimivat pohjana täysin uusille tuotteille
SUOJELU
SUOJELU
A-Derman yhtenä päätavoitteena on kasviperinnön ja biologisen monimuotoisuuden säilyttäminen.
Siksi Rhealba®-kaura kasvatetaan aina luomuviljelystandardien mukaisesti
LAADUNVARMISTUS
LAADUNVARMISTUS
Jokainen tuotantoerä käy läpi 27 tarkastuspistettä, jotta voidaan varmistaa tuotteen tehokkuus, laatu ja siedettävyys herkälle iholle.
KUNNIOITUS
KUNNIOITUS
A-Derman dermatologisissa laboratorioissa keskitymme paikalliseen tuotantoon kunnioittaaksemme luontoa ja ympäristä ja myötävaikuttamme viljelyalueiden jatkuvaan kehittämiseen.
1
KASVINTUNTEMUS
Pierre Fabre tutkii jatkuvasti kasveja, ja olemme havainneet hentojen kauranversojen parantavan ja suojaavan vaikutuksen.
2
LAJIKKEEN VALINTA
Rhealba® -kaura on valittu tiukkojen laatuvaatimusten perusteella 26 000 kauralajikkeen joukosta ainutlaatuisten ominaisuuksiensa takia.
3
LUOMUVILJELY
Rhealba® -kauraa viljellään Lounais-Ranskassa luomustandardien mukaisesti. Sato korjataan jo orasvaiheessa ennen jyvien muodostumista, jolloin kaura sisältää eniten turvallisia ja tehokkaita aktiivimolekyylejä. Tämän vuoksi sadonkorjuuväli on hyvin lyhyt, kolme kuukautta.
4
KASVIUUTTEIDEN TUOTANTO
Patentoitujen ja standardisoitujen uuttamismenetelmien avulla pystytään varmistamaan, ettei tuotteissa ole havaittavia proteiineja.
5
VALMISTUS
Valmiit tuotteet näkevät päivänvalon.
Rhealba® -kaura on tämän kasvitieteellisen osaamisen ja ajattelutavan tulos. Tuotteiden kehitystyössä on viisi vaihetta.