YHDISTETTYNÄ FARMASIAN ASIANTUNTEMUKSEEN 

TUTKIMUS JA KASVITIEDE

TUTKIMUS & KASVITIEDE

308798-txl2439jg8.jpg

Pierre Fabren jo yli 40 vuotta kestäneellä tutkimusuralla yhdistyvät farmaseuttiset periaatteet ja kasvitieteellinen osaaminen, ja hän valitsee kasvit niiden sisältämien vaikuttavien aineiden perusteella.

 

BOTANICAL EXPERTISE PIERRE FABRE PERUSTUU NELJÄÄN YDINASIAAN:

INNOVAATIO

INNOVAATIO

Pierre Fabre Laboratories tekee edistyksellistä ja innovatiivista tutkimusta kasveista ja kasvien vaikuttavista ainesosista. 

Tämä tutkimus ei lopu koskaan ja tavoitteena on löytää uusia, entistä parempia vaikuttavia aineita, jotka parantavat olemassa olevia tuotteita tai toimivat pohjana täysin uusille tuotteille

SUOJELU

SUOJELU

A-Derman yhtenä päätavoitteena on kasviperinnön ja biologisen monimuotoisuuden säilyttäminen. 

Siksi Rhealba®-kaura kasvatetaan aina luomuviljelystandardien mukaisesti

LAADUNVARMISTUS

LAADUNVARMISTUS

Jokainen tuotantoerä käy läpi 27 tarkastuspistettä, jotta voidaan varmistaa tuotteen tehokkuus, laatu ja siedettävyys herkälle iholle. 

KUNNIOITUS

KUNNIOITUS

 

A-Derman dermatologisissa laboratorioissa keskitymme paikalliseen tuotantoon kunnioittaaksemme luontoa ja ympäristä ja myötävaikuttamme viljelyalueiden jatkuvaan kehittämiseen. 

1

KASVINTUNTEMUS

Pierre Fabre tutkii jatkuvasti kasveja, ja olemme havainneet hentojen kauranversojen parantavan ja suojaavan vaikutuksen.

2

LAJIKKEEN VALINTA

Rhealba® -kaura on valittu tiukkojen laatuvaatimusten perusteella 26 000 kauralajikkeen joukosta ainutlaatuisten ominaisuuksiensa takia.

3

LUOMUVILJELY

Rhealba® -kauraa viljellään Lounais-Ranskassa luomustandardien mukaisesti. Sato korjataan jo orasvaiheessa ennen jyvien muodostumista, jolloin kaura sisältää eniten turvallisia ja tehokkaita aktiivimolekyylejä. Tämän vuoksi sadonkorjuuväli on hyvin lyhyt, kolme kuukautta.

4

KASVIUUTTEIDEN TUOTANTO

Patentoitujen ja standardisoitujen uuttamismenetelmien avulla pystytään varmistamaan, ettei tuotteissa ole havaittavia proteiineja.

5

VALMISTUS

Valmiit tuotteet näkevät päivänvalon.

Rhealba® -kaura on tämän kasvitieteellisen osaamisen ja ajattelutavan tulos. Tuotteiden kehitystyössä on viisi vaihetta.