GettyImages-580506121_ISO_Rot_Recadre_60
Exomega Control Range Logo.png

Ravitseva, rauhoittava ja kutinaa vähentävä suihke kuivalle ja kutisevalle iholle 

20-3D_EXOMEGA_Control_Spray_200ml.png

EXOMEGA CONTROL

SPRAY

200 ml

TUOTEKUVAUS

Exomega CONTROL voide suihkeena.

Luonnollinen spray kuivalle ja atooppiselle iholle, joka ravitsee, rauhoittaa ja vähentää kutinaa. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Lopputuloksena joustava, pehmeä ja miellyttävä iho.

TULOKSET
  • Tutkittu teho: vähentää kutinaa. Rauhoittaa välittömästi ja vähentää kuivan ihon aiheuttamaa ärsytystä.

  • ERITTÄIN TURVALLINEN JA LUONNOLLINEN: sisältää Rhealba®-kauranversouutetta, joka on kasvatettu luonnonmukaisten viljelystandardien mukaisesti.

  • KÄYTTÖ KERRAN PÄIVÄSSÄ: 48h kosteuttava vaikutus *

* Kliininen tutkimus siedettävyydestä ja tehosta. 21 henkilöä, 1 levityskerta päivässä.

OSTA VERKOSTA
KÄYTTÖ
  • Sopii vastasyntyneille, lapsille ja aikuisille

  • Levitä kerran päivässä. Kasvoille ja vartalolle. Kasvoille käytettäessä suihkuta voidetta ensin käsiin ja levitä kasvoille.

  • Suihkuta tuotetta ja levitä se iholle pesun jälkeen. Exomega Control Foaming Gel tai Exomega Control Shower Oil -pesutuotteiden avulla varmistat parhaimman mahdollisen hoidon ja suojan ihollesi.  

HYÖDYT
  • Tehokas ja ainutlaatuinen kasvipohjainen koostumus, joka koostuu Rhealba®-kauranversouutteesta ja Filaxerine-yhdistelmästä, joilla on yhdessä tutkittu vaikutus kuivan ja atooppisuuteen taipuvan ihon hoitoon.  

  • Ainutlaatuinen BioVect ® -tekniikka kuljettaa Rhealba®-kauranversouutteen nopeammin ihoon vaikuttamaan. Tämän ansiosta oireet (kuivuus ja ärsytys) vähenevät ja ne saadaan tehokkaasti hallintaan.

  • CLEAN&GREEN: Uusi, puhdas ja luonnollinen koostumus takaa tehokkaan ja erittäin hyvin siedetyn tuotteen, joka sopii koko perheelle, myös vastasyntyneille.

AINESOSAT:

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER NIACINAMIDE, AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT, OENOTHERA BIENNIS OIL, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE,

LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAURYL, GLUCOSE CARBOXYLATE, SORBIC ACID, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM