HOITOTUOTTEET IHOSI TARPEISIIN

LÖYDÄ IHOTYYPILLESI JA TARPEILLESI SOPIVAT IHONHOITOTUOTTEET A-DERMALTA!

GettyImages-580506121_ISO_Rot_Recadre_600dpi_edited.jpg

A-DERMA VARTALONHOITO

KUIVALLE JA ATOOPPISUUTEEN TAIPUVA IHO

istock-640210766.jpg

A-DERMA KASVOJEN HOITO

NORMAALI JA HERKKÄ IHO

Family.jpg

A-DERMA PERUSHOITO

NORMAALI IHO

iStock-922776472.jpg

A-DERMA VAURIOITUNEEN IHON HOITO

ÄRTYNEELLE JA HEIKENTYNEELLE IHOLLE

Olemme kaikki luultavasti kokeilleet vääränlaisia voiteita jossain vaiheessa elämää. Se on voinut olla liian rasvaista, koska se tukkii ihohuokoset ja on epämiellyttävä käyttää. Tai sitten voide on ollut liian voimakas omalle iholle ja on jättänyt ihon punoittavaksi sekä ärtyneeksi. Jos valitset väärät tuotteet, et yleensä hyödy tuotteen käytöstä etkä saa toivottua vaikutusta. Pahimmassa tapauksessa se voi pahentaa ihosi kuntoa.

 

Siksi on tärkeää, että valitset tarpeisiisi sopivat ihonhoitotuotteet. Me A-Dermalla olemme herkän ihon asiantuntijoita ja olemme siksi kehittäneet hellävaraisia tuotteita erityyppisille herkälle iholle.

Tiedät ihotyyppisi ja haluat löytää oikean A-Derma-tuotteen tarpeisiisi? Tarvitsetko kasvojen ihonhoitotuotteita? Katso kaikki tuotteet kasvohoitosarjastamme. Tai haluatko selvittää, mitä tuotetta sinun tulisi käyttää lapsesi suun ympärillä olevalle punoittavalle, ärtyneelle iholle tai vaikka puutarhanhoidon jälkeen syntyneille haavaumille?

Etkö tiedä ihotyyppiäsi? Oikeiden ihonhoitotuotteiden löytäminen omiin tarpeisiin voi olla oikea viidakko. Ensinnäkin voi olla vaikea selvittää, millainen ihotyyppi tai ihon kunto sinulla on. Ihon kunto vaihtelee monien eri syiden vuoksi, mutta esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelut saavat monien ihon reagoimaan. Jos olet epävarma ihotyypistäsi tai ihosi kunnosta, olemme jakaneet asiantuntemustamme ihosta ja erilaisista ihotyypeistä täällä, jotta voit löytää apua juuri sinun tarpeisiisi.