LUONNOLLISUUS

PERUSTUU RHEALBA® -KAURAAN

RHEALBA® KAURA

Rhealba®-kaura on ainutlaatuinen, luonnollinen ja kasviperäinen vaikuttava aine. Se on valittu maailman yli 26 000 kauralajikkeen joukosta herkän ihon kannalta erityisen hyödyllisten ominaisuuksiensa takia.

Kliinisillä tutkimuksilla on osoitettu, että Rhealba®-kauran aktiivimolekyylit vaikuttavat ihoon tasapainottavasti, rauhoittavasti ja korjaavasti. 

1.jpg

Tietoa Rhealba®-kaurasta

Havre-diagram_FI.png

20 VUOTTA TUTKIMUSTA

Kauratuotteet ovat yli 20 vuoden tutkimuksen tulos. Kaikki alkoi 1970-luvulla, kun farmaseutti Pierre Fabre alkoi tutkia kauraa. Hän löysi Lounais-Ranskassa viljeltävän ainutlaatuisen valkoisen kauralajikkeen, Rhealban®, jolla on poikkeuksellisen suotuisa vaikutus herkkään ihoon ja joka on A-Derman tuotteiden tärkein ainesosa.

27 TARKISTUSKERTAA

Rhealba® kauranversouute käy A-Derman laboratorioissa läpi 27 eri tarkistusta, jotta laatu ja turvallisuus ovat varmasti huipputasoa.

 

YKSI 26 000:STA

Rhealba®-kaura on ainutlaatuinen ja erityinen kauralajike, joka on valikoitu yli 26 000 kauralajikkeen joukosta.

3 OMINAISUUTTA

Rhealba®-kauralla on suotuisa vaikutus herkkään ihoon:

  • Se tasapainottaa ihoa.

  • Se rauhoittaa herkkää ihoa.

  • Se palauttaa ihon suojakerroksen.

SATOA 12 VIIKOSSA 

Rhealba®-kaura korjataan 12 viikon kuluttua, kun se on ehtinyt oraalle. Hennoissa versoissa on eniten aktiivimolekyylejä, jotka ovat hyödyllisiä herkälle iholle. Kauranversot eivät myöskään sisällä tässä vaiheessa havaittavia proteiineja, jotka voisivat aiheuttaa allergiaoireita hyvin herkälle ja allergiselle iholle.

100% LUOMUA

Rhealba®-kaura on täysin luonnollinen ainesosa, jota viljellään lyhyin sadonkorjuuvälein. Pierre Fabren kehittämä laatuketju Botanical Expertise ulottuu kaikkiin prosesseihin kasvintutkimuksesta valmiiseen tuotteeseen asti. Kun kauranversot ovat 12 viikon ikäisiä, viljelijämme mittaavat aktiiviaineiden pitoisuuden kasvissa spektrofotometrillä, ja sen jälkeen heillä on vain kolme päivää aikaa korjata 15 tonnia tuoretta kauraa hehtaarilta. Jotta kallisarvoiset aktiiviaineet saataisiin talteen, korjatut versot saapuvat tuotantopaikkaan Gaillaciin tunnin kuluessa.

LUOMUVILJELY

Rhealba®-kauraa viljellään ainoastaan Lounais-Ranskassa luonnonmukaisten ja kestävien tuotantostandardien mukaisesti. Tämä takaa A-Derman tuotteissa käytettävän Rhealba®-kauran korkean laadun. Pyrimme vähentämään vedenkulutusta ja tekemään laaduntarkkailua ympäristöystävällisesti. 99 % tuotantojätteistä kierrätetään, 100 % kasvinjäänteistä kompostoidaan ja 100 % A-Derman tuotteisiin käytettävästä pahvista ja paperipakkauksista on tuotettu kestävän metsätalouden periaatteilla.