Steriili kosmetiikka – ilman säilöntäaineita

Steriilipakatut voiteet tuovat helpotusta niin atooppiselle kuin herkälle iholle sekä monille raaka-aineille herkistyneille. Steriilit voiteet eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä parabeeneja. Ne sisältävät vain välttämättömät ainesosat ihon kosteuttamiseen, hoitamiseen ja rauhoittamiseen.

Elintarvike- ja lääketeollisuudesta tutut steriilituotteet ovat vihdoin löytäneet tiensä myös ihonhoitoon. Pierre Fabren A-DERMA D.E.F.I. -voiteet on steriloitu valmistuksen yhteydessä.

Mitä steriili kosmetiikka on?

– Steriili kosmetiikka pitää sisällään ihonhoitotuotteita, joista on voitu poistaa mm. säilöntäaineet kokonaan. Tuotantomateriaalit ovat täydellisesti steriloituja ja myös voidemassa steriloidaan. Voidemassa myös pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen, farmaseutti Heidi Tuukkanen Oriolasta kertoo.

Steriilissä tuotteessa ei ole mikro-organismeja ja patentoitu D.E.F.I.-korkkimekanismi takaa tuotteiden säilymisen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen, sillä mekanismin lukkiutuva korkki estää hapen ja epäpuhtauksien pääsyn pakkauksen sisälle.

– Steriili voide on herkälle iholle turvallisin valinta, sillä se minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Steriilivoide auttaa, kun pelkkä perushoito ei riitä.

A-DERMA ja steriili kosmetiikka

Kasvipohjaisen ihonhoidon edelläkävijänä A-DERMA on kehittänyt täysin uudenlaisen kosmetiikkakonseptin: Sterile Cosmetics (steriili kosmetiikka). Sen ansiosta A-DERMA tarjoaa entistä turvallisempia ja täysin säilöntäaineettomia tuotteita erittäin herkälle ja allergiselle iholle.

Sterile cosmetics -teknologiaa käytetään A-DERMA Exomega -voiteissa. Nämä voiteet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Ne soveltuvat ärtyneelle ja atooppiselle iholle erinomaisesti, koska raaka-aineiden määrä sekä allergiariski on minimoitu. Tuotteet eivät sisällä lainkaan säilöntäaineita, eivät myöskään parabeeneja. Tuotteet ovat hajusteettomia sekä alkoholittomia.

D.E.F.I – kosmetiikan uusi standardi?

Steriilin valmistusprosessin ansiosta voide ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Ainutlaatuinen Pierre Fabren patentoima D.E.F.I. mahdollistaa täysin steriilin voiteen. Voide pysyy bakteerittomana koko käytön ajan.

Kolme mullistavaa innovaatiota:

  • valmistusinnovaatio
  • pakkausinnovaatio
  • koostumusinnovaatio

Ainutlaatuinen prosessi dermokosmetiikassa:
Sterilointi valmistuksen yhteydessä

  • tuotantomateriaalien täydellinen sterilointi
  • voidemassan patentoitu sterilointi
  • voidemassan pakkaus steriileissä olosuhteissa