Rhealba®-kaura on A-DERMAn sydän

Kaiken alku on Avena sativa – tavallinen kaura, joka on tunnettu jo pronssikaudelta saakka ravintona, mutta myös sen ihoa kosteuttavien, rauhoittavien ja korjaavien ominaisuuksien vuoksi. Antiikin roomalaiset tekivät siitä rauhoittavia kylpyjä ja keskiajan lääkärit käyttivät kauraa hoitaviin hauteisiin.

Etsiessään ihonhoito-ominaisuuksiltaan kaikkein parasta kauralajiketta A-DERMAn tutkijat löysivät jo unohdetun lajikkeen, Valkean kauran, jonka nimi pohjautuu poikkeukselliseen vaaleaan väriin ja puhtauteen. Tämä Rhealba®-kauralajike osoittautui tarkoissa tutkimuksissa ihonhoitoon kaikkein tehokkaimmaksi ja aktiivisimmaksi sekä parhaiten siedetyksi.

Rhealba®-kauran löytämisen myötä avautui täysin uudenlainen polku herkän ja hauraan ihon hoitamiseksi. A-DERMA-tuotteiden menestyksen myötä tämä polku on osoittautunut oikeaksi. Ensimmäiset A-DERMA-tuotteet lanseerattiin 1990-luvun alussa ja ne ovat auttaneet erilaista ihovaurioista kärsiviä ympäri maailmaa.

Uutta voimaa kauran versoista

Tutkijamme eivät lopettaneet työtään Rhealba®-lajikkeen löytymiseen, vaan sen poikkeuksellisen voiman innoittamina he jatkoivat työtään ja kohtasivat yllättävän ilmiön. He havaitsivat, että kauran nuoret oraat, tarkalleen 12 viikon ikäiset versot, sisältävät maksimaalisen määrän ihonhoidon kannalta haluttuja ominaisuuksia. Tuossa vaiheessa kaura on myös turvallisimmillaan, sillä kasvi ei vielä sisällä potentiaalisia allergeeneja eli jyvän proteiineja.

Paras korjuuaika versoille on tarkalleen 12 viikon kasvuiässä. Aktiivisuus ja turvallisuus ovat maksimaaliset vain noin 3–4 päivän ajan ja korjuu onkin ajoitettava juuri tuohon jaksoon. Oikean korjuuajan varmistamiseksi tutkijamme ovat kehittäneet tarkat mittausmenetelmät. Korjuun jälkeen nuoret verson uutetaan nopeasti kaikkien parhaiden ominaisuuksien säilymisen takaamiseksi. Patentoitu uuttamismenetelmämme varmistaa kauran turvallisen ja tehokkaan vaikutuksen lopputuotteessa.

Tarkkaan valvottu luomutuotanto

Kaiken tämän tutkimustyön jälkeen haluamme tietysti varmistaa, että kaikki parhaat ominaisuudet säilyvät lopulliseen tuotteeseen saakka. Kauran tuotantoprosessi on patentoitu. Toistuvat kontrollit, näytteet ja pistokokeet läpi tuotantoketjun takaavat, että kaikki A-DERMA-hoitotuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja hoitavia. A-DERMAn luonnolliset arvot näkyvät jo sen tuotantoprosessissa. Rhealba®-kaura viljellään tiukkojen luomuviljelynormien mukaisesti: ilman lannoitusaineita, tuholaismyrkkyjä, kasvinsuojeluaineita ja sienimyrkkyjä. Viljelyssä käytetään kiertävää viljelytekniikkaa, mikä säästää ympäristöä.

Rhealba®-kauran versot dermatoligisessa ihonhoitosarjassa

Tarkka taustatyö ja tutkimus mahdollistivat kasviperäiseen aktiiviaineeseen Rhealba®-kauraan pohjautuvan dermatologisen ihonhoitosarjan syntymisen. Sarjan nimi on muodostettu tämän tärkeimmän aktiiviaineensa pohjalta: avoine dermatologique (dermatological oat / ihonhoidollista kauraa).

Kolme ainutlaatuista ominaisuutta

VAHVISTAA – RAUHOITTAA – KORJAA

Kauran hoitava voima toteutuu iholla erityisesti kolmen eri tutkitun ominaisuutensa pohjalta. Rhealba®-kaura vahvistaa ihoa silloin, kun ihon normaali kosteus tai immuunijärjestelmä ovat eri syistä järkkyneet. Se myös rauhoittaa tutkitusti ärtynyttä ja jopa tulehtunutta ihoa. Kaura myös korjaa ihovauriota ja nopeuttaa ihon paranemista.

TUNNE KAURAN VOIMA IHOLLASI!