Mikä on reaktiivinen iho?

Herkkä, hauras ja voimakkaasti reagoiva iho on yleinen ongelma. Vuodenaikojen tuomat muutokset voimistavat usein reaktiivisen ihon hoidon haasteita. A-DERMA Rheacalm -sarja tuo luonnollisen avun herkästi reagoivan ihon tueksi.

Reaktiivinen iho on kuiva, ohut ja helposti punoittava. Reaktiiviseksi ihoksi määritellään sellainen herkkä ja hauras ihotyyppi, joka reagoi voimakkaasti sellaisiin ärsykkeisiin, jotka eivät yleensä vaikuta muihin ihotyyppeihin. Tällaisia ärsykkeitä ovat esimerkiksi ilmasto, saasteet, stressi ja vääräntyyppinen kosmetiikka. Näitä ärsykkeitä vastaan iho tarvitsee luonnollista suojausta.

Kuinka hoitaa reaktiivista ihoa?

Kannattaa valita erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle tarkoitettuja, hajustamattomia ihonhoitotuotteita, jotka suojaavat haurasta ihoa aiheuttamatta sille lisää ärsytystä.

A-DERMA on tuonut markkinoille yksinkertainen ja kattavan ratkaisun reaktiiviselle iholle. Rheacalm-kasvojenhoitosarja sisältää kaksi kasvovoidetta sekä silmänympärysvoiteen, jotka kosteuttavat ja suojaavat herkkää, haurasta ja jopa atopiaan taipuvaista ihoa.

Kaikki kolme tuotetta sisältävät ainutlaatuista Rhealba®-kauranversouutetta, joka ehkäisee tulehdusta ja aktivoi ihon omaa immuunijärjestelmää. Lisäksi niiden sisältämä E-vitamiini suojaa vapailta radikaaleilta. Kaikki Rheacalm-sarjan tuotteet ovat parabeenittomia, hajusteettomia, alkoholittomia ja väriaineettomia.

Rheacalm vähentää tutkitusti ihon reaktiivisuutta. Sillä on sekä välitön että pitkäkestoinen vaikutus. Kliinisten tutkimusten mukaan ihon reaktiivisuus väheni 59 %. Vielä 4 viikkoa käytön jälkeen ihon uudelleenärtyvyys ja lehahtelu oli selvästi vähäisempää. Yli 90 % käyttäjistä koki ihonsa olevan pehmeämpi, kimmoisampi, tasapainoisempi, rauhoittunut ja miellyttävä.

A-DERMA Rheacalm rauhoittaa herkän ihon!

Lue lisää A-DERMA Rheacalmista