A-DERMAN tarina

A-DERMA-sarjan tuotteet pohjautuvat kauran luonnolliseen tehoon sekä pitkäjänteiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Sarjan tuotteet on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin.

A-DERMA on dermatologinen ihonhoitosarja, jolla on luonnollinen kasviperäinen vaikuttava aine – Rhealba®-kaura. Kaura rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. Rhealba®-kaura on tarkoin valittu ja se on ominaisuuksiltaan paras kauralajike ihonhoitoon. Kaikki A-DERMA-tuotteet ovat myös dermatologisesti testattuja, ja ne valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti.

Luonnollisesti tehokasta ja turvallista ihonhoitoa

A-DERMA-tuotteet valmistaa ranskalainen lääke- ja dermokosmetiikka-asiantuntija Pierre Fabre. Valmistajan asiantuntemus takaa tuotteille merkittävän vaikutustehon sekä erittäin hyvän siedettävyyden. Tuotteet testataan ihotauti- ja lastenlääkäreiden valvonnassa.

Hauras ja herkkä iho saa erityisen avun

Hauras iho on ihotyyppi, joka tarjoaa normaalia ihoa huonomman suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Hauraan ihon suojarakenne on heikentynyt. Hauraasta tai herkästä ihosta kärsii jopa yli puolet väestöstä. Ikä, elämäntilanne, ihosairaudet sekä ihon synnynnäinen rakenne voivat olla herkän ja hauraan ihon taustalla. Herkällä tai hauraalla iholla on monia erityistarpeita, jotka on otettu huomioon A-DERMA-tuotteita suunniteltaessa. A-DERMA-tuotteilla saavutetaan hyvinvoiva iho, joka antaa paremman suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

A-DERMA Exomega

Exomega-sarja on suunnattu hoitamaan erityisesti kuivaa ja erittäin kuivaa vauvojen, lasten ja aikuisten atopiaan taipuvaista ihoa. Tuotteissa on erinomainen kosteuttava teho sekä kutinaa ja ihoärsytystä rauhoittava vaikutus. Sarjan tuotteet perustuvat ominaisuuksiltaan ylivertaiseen Rhealba®-kauranversouutteeseen. Exomega-sarjaan kuuluu koostumukseltaan miellyttäviä hygienia- ja ihonhoitotuotteita.

A-DERMA Rheacalm

Rheacalm-sarja vähentää tutkitusti ihon reaktiivisuutta. Sillä on sekä välitön että pitkäkestoinen vaikutus. Reaktiivinen iho on herkkä ja hauras ihotyyppi, joka reagoi voimakkaasti ärsykkeisiin. Rheacalm-sarjan tuotteet sisältävät ainutlaatuista Rhealba®-kauranversouutetta. Ne suojaavat herkkää ihoa aiheuttamatta sille lisää ärsytystä.

A-DERMA-erikoishoitotuotteet

A-DERMA-sarjasta löytyy kattava valikoima erikoishoitotuotteita erilaisten ihovaurioiden hoitoon ja paranemisen edistämiseen. Dermalibour, Cytelium, Epitheliale ja Primalba rauhoittavat ärtynyttä ihoa, nopeuttavat ihon paranemista sekä kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.