A-DERMAn arvot

A-DERMA-sarja on todellinen kasvipohjaisen ihonhoidon edelläkävijä ja pioneeri. Sarjan sydän on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen aktiiviaine: Rhealba®-kaura, joka tuotetaan Pierre Fabren pitkällisen kasvitieteellisen asiantuntemuksen laatukriteereillä. Tämä Botanical Expertise Pierre Fabre on sertifioitu* kestävän kehityksen menetelmä, joka yhdistää erittäin tehokkaat kasvipohjaiset aktiiviaineet sekä ympäristöystävälliset viljelymetodit.

Haluamme säilyttää luonnon monimuotoisuutta. Tuotteissamme käytetty kaura viljellään tiukasti luonnonmukaisen viljelyn standardeja noudattaen. Kaikki viljely ja koko tuotantoprosessi tapahtuu luontoa kunnioittaen rajatulla alueella Lounais-Ranskassa. Lähtökohtana on A-DERMAn oma maatila Terre d’Avoine. Haluamme tulla tunnetuiksi vastuullisena brändinä Rhealba®-kauran takana.

Taataksemme tuotteidemme tasaisen laadun ja toimivuuden A-DERMA-tuotteet valmistetaan lääketieteellisiä laatukriteerejä noudattaen. Sitoudumme noudattamaan periaatetta, jossa innovaatiot tapahtuvat jatkuvan tutkimuksen ja tieteellisten löytöjen pohjalta. Tavoitteenamme on paras ihonhoidollinen tehokkuus ja laatu, turvallisimmissa ja allergiariskin minimoivissa koostumuksissa.

Nämä lähtökohdat ovat tehneet A-DERMAsta käyttäjien, ihotautilääkärien sekä lastenlääkärien arvostaman sarjan jo 30 vuoden ajan.

Luonnollisuus

Tuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuun, luomuviljeltyyn Rhealba®-kauraan. Tästä kaurasta on löydetty arvokkaita ainesosia hauraan ja herkän ihon hyvinvointiin.

Turvallisuus

Tuotteet eivät sisällä alkoholia, eteerisiä öljyjä tai väriaineita eivätkä parabeeneja. Suuri osa tuotteista on myös hajusteettomia. Tuotteiden ainesosien määrä on minimoitu allergiariskin minimoimiseksi. Osa tuotteistamme on täysin säilöntäaineettomia turvallisesti steriilikosmetiikan teknologian avulla.

Tehokkuus

Tuotteiden tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi kaikki ainesosat on kehitetty ja valmistettu lääketieteellisen laadun mukaisesti.

Luotettavuus

Kaikki tuotteemme täyttävät luotettavasti päivittäiset ihonhoitotarpeet – vahvasti luontoa kunnioittaen.

Hellävaraisuus

Tuotteiden miellyttävä kosmeettinen laatu ja hellävarainen koostumus takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

* EFQM European label (European Foundation for Quality Management) received in 2010.