My A-Derma

Herkkäihoinen – joko olet kokeillut kauraa?

Dermokosmetiikkasarja A-Derma kokosi tammikuussa 2019 testiryhmän, jossa 30 herkkäihoista tai erilaisista iho-ongelmista kärsivää pääsi kokeilemaan kaurapohjaisia tuotteita. Sarjasta löytyy tuotteita monille eri ihotyypeille: atooppiselle, herkälle, ärtyneelle ja vaurioituneelle iholle. Kasvipohjaisen A-Derma-tuotesarjan raaka-aineista jopa 99 % tulee luonnosta.

My A-Derma testaajat

Julia

Hämeenlinnassa asuva Julia kärsii atooppisesta ihosta. Julia sai testattavaksi Rheacalm-kasvovoiteen, joka saa tehonsa hoitavasta ja rauhoittavasta Rhealba®-kaurasta.
– Kiinnostuin tuotteesta erityisesti kasvi-pohjaisuuden vuoksi. Myös kaura vaikuttavana aineena herätti mielenkiinnon.
Jo kahdessa viikossa kasvojen iho parantui selvästi, punoitus helpotti ja ihottumaläiskät vähentyivät puoleen
– Voiteen teho ja vaikutusnopeus yllättivät todella positiivisesti.

Tutustu tuotteeseen

Katri

Tamperelainen Katri on lapsesta asti kärsinyt kuivasta ja kutisevasta atooppisesta ihosta. Exomega Control -tuotteiden kokeilu oli Katrille käännekohta.
– Sain näkyviä tuloksia alle viikossa, Katri kertoo.
Täyteläinen Balm-voide kosteutti ihoa tehokkaasti. Saippuaton puhdistusöljy vähensi rasvaamisen tarvetta ja lumosi Katrin miellyttävän miedolla tuoksullaan.
– Puhdistusöljy on täysin biohajoava, joten olen voinut peseytyä sillä järvessäkin, Katri kehuu.

Tutustu tuotteisiin

Leon

Leon

Espoolainen Leon on 10-vuotias aktiivinen jalkapalloharrastaja, joka ei voi pelin tiimellyksessä pieniltä haavereilta välttyä. Pojan perhe sai kokeiltavakseen Dermalibour+-sarjan antimikrobisen puhdistusgeelin ja korjaavan hoitovoiteen.
– Yllätyin siitä, miten nopeasti tuotteet tehosivat ärtyneille ihovaurioille. Kasvi-pohjaisuudesta ja monipuolisuudesta annan ison plussan, sanoo perheen äiti Linda.

Tutustu tuotteisiin